Labelprint
Bedst sælgende i Labelprint
Mest solgte
Prægetape 18 mm TZE641 Sort/Gul - Kompatibel
838620
 
DKK 123,75 / Stk inkl. moms
DKK 99,00 ekskl. moms
Prægetape 24mm x 8m TZE641 Sort/Gul - Kompatibel
BBBRTZE651TAPE
 
DKK 248,75 / Stk inkl. moms
DKK 199,00 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Labelprinter

En god labelprinter er uundværlig, når du skal skabe orden og ikke mindst overblik i dit hjem. Hvad end det er i køkkenet, på kontoret eller i hobbyrummet, kommer en labelprinter dig til undsætning med sin unikke evne til at systematisere.

Med en labelprinter kan du selv sagt printe labels ud. Du kan skrive familiens navne og sætte labels på knagerækken, så I holder styr på jeres fast pladser i garderoben. Du kan også skrive madvarer på labels og sætte dem på bokse eller beholdere i køkkenskabet. Det giver dig et hurtigt overblik, når du skal finde en særlig ingrediens midt i kødgrydernes boblen.

Hos Kontor Syd finder du et bredt udvalg af labelprintere, der gør det nemt for dig at skrive og printe – lige ved hånden. Vores labelprintere har, til trods for forskellige egenskaber og kunnen, det til fælles, at de alle er produceret i særlig høj kvalitet. Det gør din labelprinter til en trofast makker, når du skal sortere og skabe overblik.

Labelprinter: En uundværlig praktiker

Hos Kontor Syd finder du høj kvalitet og skarpe priser – også her blandt vores udvalg af labelprintere. Der er altså kun gode grunde til at finde en labelprinter, der med sikkerhed hurtigt bliver en uundværlig, praktisk hjælp i din dagligdag.