Kopholdere
Mest solgte
Kopholder, Til Combi kopindsats, Sort, 12 stk, Abena Combi
AB131862
 
DKK 122,50 / Pakke inkl. moms
DKK 98,00 ekskl. moms
Kopholder, Til Automatbæger, Blå, 25 stk, Abena
AB5580
 
DKK 162,50 / Pakke inkl. moms
DKK 130,00 ekskl. moms
Kopholder, Til Combi kopindsats, Blå, 10 stk, Duni Combi
DUNI91892
 
DKK 137,48 / Pakke inkl. moms
DKK 109,98 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Kopholdere

Kopholdere er små men praktiske plastikholdere, som passer perfekt ind på ethvert kontor eller andet sted med en kaffeautomat.

Kopholdere giver dig mulighed for at stille dit brandvarme automatbæger eller lignede plastik- eller papirkop ned i holderen, så du ikke brænder fingrene.

Kopholdere er udstyret med små håndtag, så du og andre medarbejdere eller besøgende på eksempelvis kontoret får en nem, behagelig og praktisk måde at holde den varme kop på.

Uden kopholdere risikerer kaffe- og tedrikkere at få varm væske udover sko og tøj, hvorfor kopholdere er helt undværlige på alle arbejdspladser, hvor kaffen drikkes af tynde plastikkopper.

Forskellige kopholdere hos Kontor Syd

Her på siden har vi samlet vores udvalg af kopholdere til dit kontor eller lignende. Du finder den klassiske kopholder i plastik, som passer til de traditionelle hvide automatbægere, mens du også finder lidt mere luksuriøse kopholdere, som passer til flere forskellige typer at kopper, og som kommer i lidt mere interessante designs.

Du kan bestille store partier af kopholdere her hos Kontor Syd, så du kan få fyldt lageret op, og så det kaffe- eller te-drikkende folk på arbejdspladsen samt besøgende altid kan få en behagelig oplevelse ud af de varme drikke.