Logitech MK710 Wireless Desktop Set, Black (Nordic)
Varenummer: 920-002443
.
DKK 775,00 / Stk
DKK 620,00 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Kombisæt
 • Logitech MK710 Wireless Desktop Set, Black (Nordic)

  Logitech® Wireless Desktop MK710. Komfort og effektivitet går hånd i hånd. Tastaturet har en lav profil og konkave Logitech Incurve keys™ der sikrer at fingrene placeres ordentligt, og de blødt afrundede kanter inviterer fingrene til at glide fra tast til tast, time efter time. Da batterierne i både tastaturet og musen kan holde i op til 3 år, behøver du stort set aldrig at udskifte dem.* Du kan flyve gennem lange dokumenter eller skifte til den nøjagtige trinvise scrollefunktion. På displayet kan du fx se om Caps Lock er slået til, inden du går i gang med at skrive. Den lillebitte Logitech Unifying-modtager kan blive siddende i den bærbare og let bruges sammen med en anden kompatibel trådløs mus eller et numerisk tastatur. * Beregningen af batterilevetiden er baseret på 2 millioner tastanslag/år i et kontormiljø. Det kan variere fra bruger til bruger. Musens batterilevetid kan variere afhængigt af hvordan den bruges.

  Tre års batterilevetid

  Batterierne i både tastaturet og musen holder i hele tre år, så du kan glemme det sædvanlige bøvl, spild og omkostningerne ved at skifte batterier med jævne mellemrum.

  Logitech® Incurve keys™

  De konkave taster med blødt afrundede kanter sikrer at fingrene placeres ordentligt og inviterer fingrene til at glide fra tast til tast, så du kan arbejde behageligt time efter time.

  Tasterne er flade og bevæger sig mere op og ned

  I modsætning til de fleste andre tastaturer med flad profil samt tastaturer til bærbare computere, bevæger tasterne sig mere op og ned hvilket gør at tastearbejdet føles mere behageligt.

  Polstret håndledsstøtte

  Dine hænder kan slappe af – den polstrede håndledsstøtte er langt mere behagelig end en af plastik.

  Afrundet form

  Hånden og fingrene ligger behageligt og naturligt.

  Lynhurtig scrollefunktion

  Du kan flyve gennem lange dokumenter og websider med en enkelt omdrejning af det næsten friktionsfri scrollehjul.

  Display

  Displayet har statusikoner for batterierne og viser om skifte-, Scroll Lock- og/eller Num Lock-tasterne er låst, så du ikke kommer til at lave den slags slagfejl.

  Logitech® Unifying-modtager

  Den lillebitte modtager kan blive siddende i den bærbare. Desuden kan du let tilføje en kompatibel trådløs mus eller et tastatur uden at skulle bøvle med flere USB-modtagere.

  Avanceret, trådløs 2,4-GHz forbindelse fra Logitech®

  Du kan trygt arbejde og spille hvor du har lyst. Krypteret trådløs teknologi sikrer en pålidelig forbindelse praktisk taget uden forsinkelser og udfald.

 • Producent Logitech
  Mærke Logitech
  Produktserie Wireless
  Model MK710 Nordic