Gaveæsker
Mest solgte
Gavekurv Kvadrat 26x26mm sort bølge
19171712S
 
DKK 32,19 / Stk inkl. moms
DKK 25,75 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Gaveæsker

En gaveæske kan have mange forskellige udseender, og de kan findes i mange forskellige farver. Her hos Kontorsyd.dk forhandler vi små papæsker, som nemt kan bruges til gave. Den typiske form er en foldet firkant med afrundede kanter. De to flapper i enden kan nemt vippes op og holde gaven inde, da enderne buer indad.

Vi forhandler også andre ting, og det kan eksempelvis være en gavekurv. Du har dermed mulighed for at bruge en kurv til indpakning ved at lægge ting såsom vin og æsker med chokolade ned i kurven, og så pynte det ved at putte klar eller farvet cellofan omkring. Så vil den person, der modtager gaven, nemt kunne se hvad der er i kurven.

Gaveæsker og anden indpakning i mange forskellige farver

En flot og god gave bliver lige lidt bedre, når den er pakket flot ind. Særligt små ting kan være svære at pakke ind, og når du bruger en lille gaveæske i en nydelig farve, kan du både sløre hvad gaven er, samtidig med at gaveæsken er indpakning i sig selv.

Du behøver nemlig ikke pakke gaven yderligere ind i gavepapir, men hvis du ønsker, kan du vikle noget pænt gavebånd omkring.