Gaming

Udforsk vores store udvalg af udstyr til gaming

Er du selv gamer, eller kender du måske en, der bruger adskillige timer foran computeren? Gaming og ikke mindst e-sport har inden for det seneste årti gennemgået en banebrydende udvikling, der har gjort interessen for området endnu større, end den har været hidtil. I takt med at populariteten stiger, følger udstyret trop, og i dag kan du derfor finde masser af udbydere af professionelt gamingudstyr til dig, der ønsker at optimere din virtuelle performance. Hos Kontor Syd har vi samlet alt vores tilgængelige gamingudstyr på én side, så du nemt kan danne dig et overblik over vores produkter. 

På siden finder du bl.a.:

  • Computermus - opnå stor præcision og hurtig reaktionstid med en gamer mus, der er skræddersyet til dine behov som gamer.
  • Musemåtter - minimér din friktion under spillet og opnå endnu bedre stabilitet af din mus.
  • Tastaturer - med et mekanisk tastatur får du et let og kompakt stykke gamingudstyr, der kan følge med på dine hurtige bevægelser og omsætte dem til afgørende handling i dit game.
  • Skærme - en god billedopløsning er afgørende for din samlede oplevelse af gaming, og derfor kan det betale sig at investere i en god skærm.
  • Og meget andet! 

Vi forhandler gamingudstyr fra førende producenter

Kvalitet er helt afgørende, når du skal ud at investere penge i gamingudstyr. Netop derfor finder du kun anerkendte mærker i vores varesortiment, der dækker over førende producenter som Fourze, Sandberg og Razer.

Er du på udkig efter et bestemt produkt, eller har du nogle spørgsmål til noget af vores gamingudstyr? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig den bedste rådgivning. På den måde er du også sikret i at komme hjem med det helt rette udstyr, som du kan have glæde af i mange år fremadrettet.