Komplet virksomhedsforsyning = en effektiv arbejdsplads

En stabil og komplet forsyning til kontoret, lageret, køkkenet og rengøring er afgørende for den daglige drift og for trivslen. Derfor har vi sørget for, at du kun behøver at kigge ét sted for at finde alt hvad du og dine kolleger har brug for i hverdagen: Lige her hos Kontor Syd!

Et udvalg som gør hverdagen lettere

Det er lidt med kontorartikler, som det er med rengøring; de fleste bemærker det kun, hvis noget mangler. Hos Kontor Syd gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre det nemt for dig at holde arbejdspladsen velforsynet med alle de ting, der bare skal være der. Derfor har vi samlet alt fra kuglepenne, kopipapir og notesbøger, til emballage, rengøringsprodukter og engangsservice ét sted, hos Kontor Syd.

En komplet kontorforsyning er en af de vigtigste forudsætninger for et velfungerende arbejdsmiljø, samt at medarbejderne kan udføre deres arbejde optimalt. Jo lettere det er for dig at handle, jo mere sikkert er det, at dine kolleger har det, de har brug for i dagligdagen. Derfor lover vi dig et komplet udvalg af kontor- og forbrugsartikler, samt hurtig og sikker levering.

Vores erfarende sælgere kommer gerne forbi til en snak og gennemgang af jeres vareforbrug for efterfølgende at komme med en plan for jeres indkøb.
Til en skarp og konkurrencedygtige pris.

Kundeservice

Kontakt os gerne på nedenstående måder hvis du har spørgsmål. 

Kontakt os

Telefon: +45 7412 3244
Åbningstider på telefonen:
Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00.
Fredag: 8.00 - 15.30.

Send os en e-mail

Vi besvarer alle e-mail henvendelser inden 48 timer på hverdage.
Kontakt os på salg@kontorsyd.dk.

Skriveartikler

Rengøring

Lager

Skilte

Ergonomi

Kampagner

Blæk og toner

Emballage

Kantine

Kontorartikler

Kontormaskiner

Kontorinventar

Kontorforsyning

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos Kontor Syd. Vi har mere end 70.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret her hos os.

I stedet for at bruge tid på at handle mange forskellige steder, kan du samle indkøb af kontorforsyningsting på ét sted. Det er let og bekvemt at handle online her på kontorsyd.dk – Find det du mangler, læg det i kurven, udfyld med oplysninger og tryk køb – så får du varerne sendt direkte til firmaadressen. Vi leverer overalt i Danmark og det til konkurrencedygtige priser - Det kan ikke være nemmere.

Klæd kontoret på

Vær klar til hverdagens udfordringer og sørg for, at der er købt ind til alle hylder. Når man driver et kontor ved man, at det er vigtigt at alle de dele, der skal være til rådighed på kontoret er til disposition. Alt der er nødvendigt for at den daglige drift kan foregå smidigt – lige fra stort til småt skal være tilgængeligt for medarbejderen, så der kan leveres en god arbejdsindsats.

Det optimale arbejdsplads kræver:

• Kopipapir – fotopapir
• Rengøringsartikler
• Whiteboards – opslagstavler
• Skriveredskaber
• Mapper – arkiveringssystemer
• Og mange andre kontorting