Salg / Service

Vi henvender os til alle brancher og private firmaer såvel som offentlige institutioner. Kontor Syd er udvalgt af førende mærkevareleverandører som HP, Lenovo og Fujitsu til at levere til stat, amt og kommuner under SKI-aftalen. Vores certificeringer og kompetencer er i top. Vores ambitioner om konstant at være blandt de bedste, er opnået i samarbejde med blandt andre Microsoft, Citrix, WMWare, HP, IBM, Lenovo og Fujitsu. Det er din garanti for at vi altid leverer den nyeste og mest optimale løsning, tilpasset netop dine behov.

Vores IT-Salgsafdeling står til din rådighed såfremt du har prisforespørgsler, ønsker rådgivning inden for de mange forretningsområder vi dækker fx trådløs netværk, Office licenser, backup løsninger, server sammensætning, pc konfiguration til forskellige behov, it supplies samt mange andre ting. Udover det har vi også eget IT værksted hvor vi kan tilbyde reparation af dit udstyr.

Med både en salgs- og serviceafdeling under samme tag, har du fordelen af kun at have én ansvarlig samarbejdspartner. Lige fra udarbejdelsen af din IT-strategi, over diverse løsningsforslag og frem til implementeringen og den daglige drift.

IT Outsourcing

Kravene til din virksomheds IT er efterhånden så store at det kræver mange ressourcer at opdatere systemet både økonomisk og tidsmæssigt. Kræfter du får mere gavn af et andet sted i firmaet. Samtidigt kan det være svært at opretholde de nødvendige kompetencer til udvikling og drift internt i firmaet.

Outsourcing handler om at overlade driften af IT installationen til en ekstern professionel partner som myCloud (www.mycloud.dk), således at man kan fokusere på at drive forretningen.

Outsourcing er ikke længere forbeholdt de store virksomheder, tværtimod ser vi flere og flere små og mellemstore virksomheder som får øjnene op for de fordele der er forbundet med at outsource.

MyCloud har flere leverancemodeller der betyder at vi kan skræddersy den løsning der passer den enkelte virksomhed bedst, Vi har stor erfaring med at hoste og drifte IT løsninger for vores kunder enten i vores driftcenter eller på kundens egen adresse.

Bærbare

Stationære

Tablets

Skærme

Print og scan

Komponenter

Netværk