Facadeskilte
Mest solgte
Facadeskilt, Væghængt, Sort, Udendørs brug, DSI Hang Sign Basic 180
DSI3290
 
DKK 1.284,93 / Stk inkl. moms
DKK 1.027,94 ekskl. moms
Facadeskilt, Væghængt, Sort, Udendørs brug, DSI Hang Sign Antique 181
DSI3295
 
DKK 1.928,68 / Stk inkl. moms
DKK 1.542,94 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Facadeskilte byder velkommen

Hos Kontor Syd finder du et væld af forskellige facadeskilte. Et facadeskilt byder velkommen, gør positivt indtryk på omgivelserne og er samtidig god promovering for firmaet. Det er ren og skær menneskelig vane at læse facadeskilte. De fleste af os gjorde det endda til en leg som børn, hvor vi ville læse teksten på facadeskilte højt. Børn som voksne - vi kan ikke lade være med at læse dem, ganske enkelt. Derfor er facadeskilte så uvurderlig en eksponeringskilde for et firma. Ud over disse gode incitamenter til at udstyre sin facade med et facadeskilt, så virker facadeskilte også til at give besøgende et professionelt indtryk af stedet. Man bliver på en eller anden måde mere troværdig, når man skilter med, hvem man er, frem for at besøgende henvises til en anonym dør. Ikke nok med at man fremstår mere troværdig, man fremstår også som nogen, der er stolte over det, de laver. Den stolthed virker positivt istemmende over for besøgende - for tror man på sig selv, så vil andre som bekendt også være mere tilbøjelige til at tro på én. Facadeskilte skilter således med mere end bare den påtrykkede tekst. 

Brug af facadeskilte

Vores facadeskilte er udført i metal og beregnet til at hænge ud fra væggen. På facadeskiltets plade kan der påtrykkes eller påklistres det ønskede logo eller budskab. Facadeskilte kan bruges til mere end at fremvise firmanavn og logo. Et facadeskilt kan også være en charmerende, instruktiv markør, der for eksempel viser hen til cykelgården eller parkeringspladsen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan bruge facadeskilte. Vores facadeskilte har forskellige æstetiske meritter. Vi har ét facadeskilt som er mere kantet og neutral, men stadig hyggelig og indbydende. Et andet af vores facadeskilte er mere charmerende i en forstand, fordi den har en fin krølle langs pileryggen, som gør den mere legende i det. Valget af facadeskilte kommer således an på hvilket signal, man gerne vil sende, ud over den tekst, som i øvrigt fremgår på det pågældende facadeskilt. Vil man være mere direkte, uden unødig ornamentering, så skal man vælge det neutrale facadeskilt. Hvis man derimod vægter ornamenteringens æstetiske kraft i sammenhæng med budskabet på det pågældende facadeskilt, så skal man vælge det legende facadeskilt. Uanset hvilket af de to, man vælger, så vil facadeskilte løfte det indtryk, man får, af firmaet.

Alle skilte leveres uden print, plakater, banner mv. Hvis du ønsker bestilling af banner og print bedes du kontakte os for pris.