Underarmsstøtte, Sort, RollerMouse ArmSupport Universal
Varenummer: UNIVERSAL-AS
.
DKK 895,00 / Stk
DKK 716,00 ekskl. moms
Bedst sælgende i Ergonomiske Mus og Støtte
 • Universal ArmSupport fuldender din arbejdsstation

  Arbejder du mange timer foran en computer, er det vigtigt med en behagelig og neutral kropsholdning. Med en underarmsstøtte kommer du automatisk til at arbejde i den gode arbejdsstilling med hænderne placeret ergonomisk korrekt foran kroppen – uanset om dit arbejde foregår stående eller siddende.

  Giver underarmsstøtte og øget komfort til alle!

  Øg komforten og reducer spændinger i nakke, ryg, arme og håndled med en armstøtte, der automatisk placerer dig i en ergonomisk arbejdsstilling. Uanset hvilken mus og tastatur du benytter aflaster Universal ArmSupport underarmsstøtte effektivt underarmen og mindsker spændingen i hele overkroppen markant. Armstøtten er designet til at kunne benyttes med hele Contour’s sortiment af RollerMouse produkter inkl. Balance Keyboard.

  Nem montering og vedligehold

  Universal ArmSupport underarmsstøtte har en blød kerne, der giver bedre støtte til håndled og arme og fordeler trykket over et større område. Underarmstøtten er nem at montere og passer til alle skriveborde. Armstøtten er desuden nem at desinficere med sprit, så du kan holde din plads ren og hygiejnisk.

 • Producent Contour Design Danmark A/S
  Mærke RollerMouse
  Produktserie ArmSupport Universal
  Produkttype Underarmsstøtte
  Farve Sort
  Materiale Overflade: Kunstlæder, Pudeindhold: Skum
  Bredde 60.6 cm
  Dybde 19 cm
  Højde 2.2 cm
  Passer til RollerMouse Red serien
 • Informations brochure