Tastatur, Trådløs, Med numerisk tastatur, Sort og rød, RollerMouse Balance Wireless
Varenummer: BALANCE-PN
.
DKK 876,25 / Stk
DKK 701,00 ekskl. moms
Bedst sælgende i Ergonomiske Mus og Støtte
 • Balance Keyboard

  Balance Keyboard er udviklet til dig og den måde, du arbejder på og sikrer en god arbejdsstilling med armene korrekt placeret foran kroppen og sætter dine hænder i den perfekte position til at skrive og bruge musen. Når du bruger Balance Keyboard sammen med en RollerMouse, kommer du endnu tættere på din arbejdsstation. Trods det kompakte design, har tastaturet et full-size tastaturs funktionalitet med genvejs- og medietaster samt numerisk tastatur. Ydermere er tastaturet ergonomisk designet med justerbar tilt, så du kan vælge den hældning, der passer bedst til dig.

  Komfort er altafgørende

  Balance Keyboard er udviklet til brug sammen med vores prisbelønnede RollerMouse-familie. Du får en forbedret stressfri arbejdsstilling, mens du får mest muligt ud af dit tastatur og din mus. Dine hænder er tættere på der, hvor det sker, så du nemt kan få fat i rollerbaren og tasterne på tastaturet. De justerbare ben og vippefunktionerne på Balance Keyboard gør det nemt at justere til negativ, neutral og positiv skrivevinkel. Du kan justere hældningen, højden, musens hastighed og mange andre egenskaber alt efter behov. Tastaturet passer ekstra godt til de nyeste versioner af RollerMouse-serien: Red og Free3.

  Ergonomisk arbejdsstilling

  Med Balance Keyboard får du en ergonomisk løsning. De justerbare ben og vippefunktioner gør det nemt at indstille tastaturet i tre positioner: negativ, neutral og positiv. Når du indstiller tastaturet til negativ tilt, vinkler dine hænder automatisk til den optimale position at skrive i. Dermed slapper du mere af i fingrene, når du skriver.

  Øget funktionalitet lige ved hånden

  Tastaturet leveres med Windows taste-opsætning, men er også kompatibelt med MAC. Tastaturet er desuden udstyret med medietaster*, der gør det nemt at udføre nyttige dagligdagsopgaver så som at bruge lommeregner og sende e-mails. Traditionelle funktionstaster (F1-F12) er også tilgængelige, og med Fn lock-funktionen kan du aktivere dem, når du vil bruge dem.
  * Medietasterne kan programmeres for MAC OS X

  Effektivitet og frihed

  Balance Keyboard fås både i en trådløs og kablet version. Den trådløse model bruger 2 AAA-batterier og tilsluttes via den medfølgende USB-modtager, der kan opbevares sikkert i batterirummet i bunden af tastaturet, når den ikke benyttes. Balance Keyboard bruger smart energibesparende teknologi, hvilket betyder, at det kun er nødvendigt at slukke tastaturet ved hjælp af afbryderknappen under rejse eller opbevaring.

 • Producent Contour Design Danmark A/S
  Mærke Contour
  Produktserie Balance
  Model Wireless
  Produkttype Tastatur
  Type Nordisk
  Forbindelse USB - dongle
  Vægt 580 g
  Anvendelse Windows & OSX
  Dybde 11.9 cm
  Farve Sort og rød
  Højde 2.2 cm
  Udformning Med numerisk tastatur, Uden håndledsstøtte
  Bredde 39.1 cm
 • Informations brochure
  Informations brochure
  Fødevareinformation