Labelprinter, Skrivebord, Til PC og Mac, Max 62 mm etiketbredde, Brother QL-800
Varenummer: BROQL800
.
DKK 1.031,25 / Stk
DKK 825,00 ekskl. moms
 •  
Verdens første to-farvede termo-labelprintere, der er udviklet til brug både hjemme og på kontoret. Print labels i sort og rød* med den nye QL-800 serie. Labelprinter med USB for hurtig og nem opsætning. Print labels med sort og rød* tekst. Fungerer med Microsoft Office.


Mere information

Bedst sælgende i Brother Labelprintere
 • Brother QL-800

  Verdens første to-farvede termo-labelprintere, der er udviklet til brug både hjemme og på kontoret. Print labels i sort og rød* med den nye QL-800 serie. Labelprinter med USB for hurtig og nem opsætning. Print labels med sort og rød* tekst. Fungerer  med Microsoft Office.

  Hurtigt print labels fra din PC eller Mac med denne højhastigheds labelprinter. Takket være den integrerede P-touch Editor Lite label design software er det super nemt - bare forbind til din computer, klik på ikonet for softwaren og design og print dine labels. Eller, brug den avancerede P-touch Editor label design software til at inkludere stregkoder, billeder, og andre avancerede funktioner.Du kan også producere labels i både sort og rød uden brug af blæk eller toner - ideel til at fremhæve vigtig information på en label.Og den integrerede kniv gør det muligt at producere labels i lige den størrelse, du ønsker (op til en meter), når du bruger ruller i endeløse baner.QL-800 er det perfekte valg til kontoret, som har brug for en hurtig og pålidelig labelprinter til at udskrive fx adresser.

  Funktioner
  • USB forbindelse for hurtig og nem opsætning
  • Print labels op til 62 mm bredde fra din PC eller Mac
  • Indbygget redigeringssoftware (kræver ikke installering)
  • Print i sort og rød uden brug af blæk eller toner
  • Integreret kniv

  Den brugervenlige labelprinter

  Denne avancerede labelprinter er brugervenlig og er designet til brug på det travle kontor. Den bruger samme teknologi som et USB-stik, så du skal bare forbinde den til din computer og køre det indbyggede software - det er ikke nødvendigt at installere printerdrivere. Alternativt kan du downloade den gratis P-touch Editor label design software og printerdrivere for at designe og printe specielle labels med tekst, rammer, stregkoder og billeder.

  Fungerer med Microsoft Word/Excel/Outlook

  P-touch Editor add-in til Microsoft Office (kun Windows) gør, at du kan printe labels med den information, du bruger hver dag. Highlight din tekst, klik på add-in og labelen bliver printet. Alternativt, hvis du har gemt tekst i en Excel eller .csv fil, kan du importere denne til P-touch Editor og sammenflette med dit labellayout for at printe mange labels med det samme format (design). Ideel til at printe labels til adresser, produkter og priser.

  Print i sort og rød uden blæk eller toner

  Brother DK labelruller findes i den traditionelle udstandsede labels eller som ruller i endeløse baner, hvor den indbyggede kniv skærer dine labels i præcis den længde du ønsker (op til en meter). Og nu kan du skabe endnu mere opmærksomhed omkring den vigtige information ved at inkludere rød* på dine labels - perfekt til at fremhæve datoer, allergener og anden vigtig information.
  *Kræver DK-22251 rulle

  Stort udvalg af labels til alle formål

  QL serien af labelprintere bruger Brother DK ruller - der er nemme at udskrifte og findes i flere varianter:

  • Udstandsede labels i papir og plastik film materiale
  • Ruller i endeløse baner i papir og plastik film materiale, der kan afskæres til den længde, du ønsker (op til en meter)
  • Ikke-klæbende labels, perfekt til kvitteringer og navneskilte
  • Labels der kan repositioneres.
 • Producent Brother
  Mærke Brother
  Produkttype Labelprinter
  Model QL-800
  Type Skrivebord, Til PC og Mac
  Passer til Max 62 mm etiketbredde
 • Datablad / Sikkerhedsdatablad