Bogstøtter
Mest solgte
Bogstøtter, 2 stk, Sort, 15 cm, BNT Office
BNT741610
 
DKK 75,74 / Pakke inkl. moms
DKK 60,59 ekskl. moms
Bogstøtter, 2 stk, Hvid, 20 cm, BNT Office
BNT741507
 
DKK 92,56 / Pakke inkl. moms
DKK 74,05 ekskl. moms
Bogstøtter, 2 stk, Sort, 20 cm, BNT Office
BNT741510
 
DKK 92,56 / Pakke inkl. moms
DKK 74,05 ekskl. moms
Bogstøtter, 2 stk, Hvid, 15 cm, BNT Office
BNT741607
 
DKK 75,74 / Pakke inkl. moms
DKK 60,59 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Bogstøtter

Få orden i reolerne med bogstøtter

Uanset om du har mange bøger eller få, vil der ofte ikke kunne fyldes ud præcist fra kant til kant i reolen, og du ender med halvtomme hylder, hvor bøgerne tilter og ligger op ad hinanden. Med en bogstøtte får du et skarpt look på de halvfyldte hylder. Bogstøtterne kan også være gode i hylder, hvor der ikke er ender på. Bogstøtter kan også fungere som katalogholdere, hvis du eksempelvis har abonnement på et magasin og gemmer dem.

Vær mere kreativ med bøgerne

En bogreol er klassisk, men ofte ønsker man måske at placere bøger som en del af indretning mere end som en opbevaring af mange bøger på ét sted. Har du derfor en hylde et sted med en blomst, billedramme og ønsker et par bøger eller fire som en del af udtrykket, så kan bogstøtter hjælpe med at holde bøgerne oprejst imellem, hvad der ellers er på hylden. På den måde kan bøger få dekorativ værdi fremfor kun at være opbevaret mellem læsninger.

Gør bogstøtten usynlig med ét lille trick

Med ét lille simpelt trick, kan du skabe illusionen om, at dine bøger står helt på egen hånd, uden hjælp fra bogstøtter eller kanter. Ved at sætte en af de fine, smalle og billige bogstøtter ovenfor ind i bogen i den ende, som vender ind mod de andre, så skjuler du bogstøtten, og skaber derved en illusion om, at dine bøger står ret op og ned helt af sig selv.