Pr. side
Sortér produkter efter
Abena
Vådserviet uden parfume, 20x27cm
Vådserviet uden parfume, 20x27cm
 
DKK 39,97 / stk
Pris inkl. moms DKK 49,96
Varenummer AB6595
Sælges i pakker af 12 stk.
Levering 1-2 dage
Abena
Beholder  hvid box m/låg til vådserviet
Beholder hvid box m/låg til vådserviet
 

DKK 27,95 / stk
Pris inkl. moms DKK 34,94
Varenummer AB2689
Levering 1-2 dage
Bambo
Vådserviet, engangs, 15x20cm, hvid, med rigid lid, 80 stk, Bambo Nature
Vådserviet, engangs, 15x20cm, hvid, med rigid lid, 80 stk, Bambo Nature
 DKK 31,09 / pakke
Pris inkl. moms DKK 38,86
Varenummer AB1000012810
Sælges i pakker af 12 pk.
Levering 1-2 dage

Vådservietter

Det kan være fordelagtigt at have vådservietter inden for rækkevidde fx i kantinen eller tekøkkenet på din arbejdsplads, så du og dine kollegaer nemt kan rense hænderne ovenpå en frokost, fredagskage eller en velfortjent kaffepause. Derudover er det altid god service at have vådservietter tilgængelige på kundetoiletter og puslepladser, hvis du er indehaver af en butik eller lignende.

Hos Kontor Syd finder du flere forskellige vådservietter, som vi har samlet her på siden. Langt de fleste af dem er uden parfume, så de skåner din hud under daglig anvendelse. Faktisk har mange af dem også fugtgivende egenskaber, der beskytter din hud mod at tørre ud. Derudover har du mulighed for at tilkøbe beholdere, der gør det meget nemmere at bruge dem.

Vi leverer vådservietter lige til døren

Når du bestiller dine vådservietter gennem vores webshop, kan du se frem til en nem og hurtig levering inden for få hverdage. Vi har i løbet af årene forhandlet masser af produkter til kontorlandskaber og arbejdspladser fordelt på hele landet, og vi er derfor din garant for en god kvalitet.

Har du spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller specifikke produkter her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse