Pr. side
Sortér produkter efter
Nilfisk
Mundstykke til Nilfisk m/børster og hjul
Mundstykke til Nilfisk m/børster og hjul
 

DKK 525,00 / stk
Pris inkl. moms DKK 656,25
Varenummer AB168965
Levering 3-8 dage
Nilfisk
Støvsugerslange Nilfisk GD930
Støvsugerslange Nilfisk GD930
 

DKK 427,35 / stk
Pris inkl. moms DKK 534,19
Varenummer AB2815
Levering 3-8 dage
Nilfisk
Nilfisk børstemundstykke m/hjul sort36cm
Nilfisk børstemundstykke m/hjul sort36cm
 

DKK 299,00 / stk
Pris inkl. moms DKK 373,75
Varenummer AB169062
Levering 3-8 dage
Nilfisk
Mundstykke, Nilfisk grå 36cm Ø3,20cm med parkeringsclip
Mundstykke, Nilfisk grå 36cm Ø3,20cm med parkeringsclip
 

DKK 555,00 / stk
Pris inkl. moms DKK 693,75
Varenummer AB169984
Levering 1-2 dage
Nilfisk
Teleskoprør t/Nilfisk 930 NT.
Teleskoprør t/Nilfisk 930 NT.
 
DKK 425,13 / stk
Pris inkl. moms DKK 531,41
Varenummer AB7626
Levering 3-8 dage
Nilfisk
Mundstykke Nilfisk Kombimundstykke Vinge
Mundstykke Nilfisk Kombimundstykke Vinge
 
DKK 145,50 / stk
Pris inkl. moms DKK 181,88
Varenummer AB7635
Levering 3-8 dage

Vi har samlet alt støvsugertilbehør til dig

Et af koncepterne bag Kontor Syd er at samle alle varer til kontoret på samme webshop. Det har vi gjort for at gøre det lettere og mere overskueligt at købe det hele ind samme sted. Derfor vil det sikkert glæde dig, at du ikke behøver at gå et andet sted hen for at købe nyt tilbehør til din støvsuger. For hos os har vi nemlig samlet alt til din støvsuger. Så er det støvsugerslangen eller mundstykket, som er blevet for gammelt og ikke længere suger, som det har gjort, så kan du blot klikke ind på "Støvsuger og tilbehør" og finde alt det, du skal bruge.  

Hos Kontor Syd kan du købe en støvsugerslange fra Nilfisk. Den er i sort plast og virker til alle Nilfisk-støvsugere. Sammen med den kan du også købe et nyt støvsugermundstykke fra Nilfisk med hjul og børster. For det værste er, når mundstykket ikke længere kan suge alle hår op på badeværelset eller ikke kan suge kartoffelskrællerne op fra køkkengulvet.  

Det kan også være, at det er et nyt teleskoprør, du mangler. Det er røret, der er mellem støvsugerslangen og mundstykket. Hårknuder og andet snavs kan godt tære på teleskoprøret, hvorfor det kan være en god idé at udskifte det en gang i mellem.  

Så i stedet for at investere i en helt ny støvsuger, så kan du bestille de forskellige dele hos Kontor Syd afhængigt af, hvad der skal udskiftes.

Hvad er Nilfisk?

Hvis du aldrig har hørt om Nilfisk, så kan vi fortælle dig, at det er et af de førende mærker inden for rengøringsmaskiner. Nilfisk er en dansk industrivirksomhed, som blev grundlagt i 1906. Nilfisk har siden 1910 produceret støvsugere og er sidenhen blevet kendt for også at producere andre rengøringsmaskiner. De er især kendte for deres høje kvalitet og holdbarhed, og deres støvsugere sælges i dag over hele verden.   Så du kan med sindsro anskaffe dig en Nilfisk-støvsuger. Vi forsikrer dig god kvalitet og lang holdbarhed.

Støvsugerposer

Hos Kontor Syd forhandler vi forskellige slags støvsugerposer. Det er vigtigt, at du tjekker, hvilken støvsugerposer der passer til din støvsuger derhjemme. Det er nemlig så ærgerligt at købe en, som ikke dur. Hvis du er i tvivl om, hvilken en der passer, så tøv endelig ikke med at ringe til vores kundeservice. De står altid klar til at hjælpe med spørgsmål og vil finde den rette støvsugerpose til dig. Du kan kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

Er du erhvervskunde?

Hvis du handler hos Kontor Syd som erhvervskunde, gør vi det let og hurtigt for dig. Du kan nemlig oprette lynlister, som gemmer dine favoritprodukter, så du ikke hver gang skal finde produkterne og putte dem i indkøbskurven. Vil du finde ud af, hvordan lynlister fungerer, så kontakt vores kundeservice på mail eller telefon.Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse