Pr. side
Sortér produkter efter
Abena
Rensesvamp stål 12cm x9 cm x8cm
Rensesvamp stål 12cm x9 cm x8cm
 

DKK 9,19 / stk
Pris inkl. moms DKK 11,49
Varenummer AB635401
Levering 1-2 dage
Abena
Ståluld, m/sæbe, 12 stk, Abena
Ståluld, m/sæbe, 12 stk, Abena
 

DKK 18,43 / stk
Pris inkl. moms DKK 23,04
Varenummer AB6351
Levering 1-2 dage

Ståluld  

Ståluld eller stål uld, uanset hvordan du staver det, kommer der den samme lille sølvfarvet børste frem. Ordet uld kan måske forvirre en smule, for ståluld er ikke uld i traditionel forstand. Det er nemlig en rensesvamp, som kan fjerne brændte lasagnerester eller andre madrester, som en almindelig opvaskebørste ikke kan klare. De små stålhår ’river’ madresterne af enten fadet eller gryden, som det er brændt fast på. Derfor er ståluld uundværligt i ethvert køkken.

Ståluld som svamp

Hos Kontorting forhandler vi to forskellige slags ståluld. Den ene rensesvamp er en rund stålsvamp, som du får i en pakke med 10 stykker. Den anden stålsvamp er firkantet og fås med sæbe. Den kommer i et antal af 12 stykker. Den firkantede stålsvamp er klar til brug, og du undgår at skulle ud at købe sæbe til.

Ståluld kan genbruges

Hvis du aldrig har brugt en ståluldssvamp, så vil du glæde dig over, at du ikke behøver at smide den ud efter brug. Den lille svamp kan sagtens genbruges, så du tænker over miljøet og med god samvittighed kan købe en ståluldsvamp.

Kontakt os for et større parti

Hvis du skal have flere end 10 eller 12 stålsvampe, så kan du altid kontakte os for at bestille et større parti. Vores kundeservice vil med stor glæde hjælpe dig på enten telefon eller mail.

Vi har samlet det hele et sted

Mens du er i gang med at købe ståluld, kan du også fylde indkøbskurven med andet rengøringsgrej. For på kontorsyd.dk har vi samlet alt på et sted, så du ikke behøver at køre i flere butikker for at handle. Vi ved, at du i forvejen har en travl hverdag, så vi ønsker at hjælpe, hvor vi kan.

Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse