Pr. side
Sortér produkter efter
Refurbished
Lenovo Thinkpad T460s Refurb B
Lenovo Thinkpad T460s Refurb B
 
DKK 3.199,20 / stk
Pris inkl. moms DKK 3.999,00
Varenummer 20FA-41953-08-B
Levering 1-2 dage
Refurbished
Lenovo ThinkPad L460 (Refurbished) B
Lenovo ThinkPad L460 (Refurbished) B
 
DKK 2.399,20 / stk
Pris inkl. moms DKK 2.999,00
Varenummer LAP-L460-DK-B001
Levering 1-2 dage

Refurbished bærbar

En bærbar computer er et vigtigt redskab for rigtig mange mennesker. Det gælder både i jobsituationer og i studiesituationer, hvor bærbaren er en nødvendig del af arbejdet, hvor den samtidig er en forudsætning for en succesfuld hverdag på både job og uddannelse.

Men gode bærbare computere er dyre, og hvis du ikke ønsker at bruge mange penge på en ny, kan du vælge at købe en brugt bærbar – også kaldet refurbished – og på den måde komme til at spare mange penge.

Refurbished bærbar i høj kvalitet

Her hos Kontor Syd finder du en række forskellige refurbished bærbare computere – og selvom du køber en brugt bærbar, så får du alligevel et produkt i en rigtig høj kvalitet.

Vi sælger nemlig ikke en computer videre, før vi er 100 % sikre på, at den fungerer, som den skal, og du skal derfor ikke bekymre dig om, om din refurbished bærbar kommer med seriøse skavanker.

En brugt bærbar fra Kontor Syd kan derfor bruges til præcis de samme ting som en ny computer, og selvom der måske kommer et par brugsmærker i det ydre med, så du får alligevel en toptunet maskine, der kan assistere dig i det daglige arbejde på studiet eller på kontoret.Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse