Makulering

Én makulator, flere funktioner

Det er et velkendt problem på mange arbejdspladser. Hvad skal man gøre af de fortrolige papirer, som du som medarbejder eller chef er i besiddelse af, men som ingen andre må få fat i?   Svaret er en makulator. Den enkle lille maskine makulerer eller destruerer papirer til små strimler og bliver også kaldt en strimmelmaskine. På den måde undgår du eller dine kollegaer, at de forkerte mennesker får fingrene i fortrolige oplysninger. Samtidig fylder de mange papirer også mindre, end de ville have gjort i skraldespanden.   Men det er ikke kun papirer, som makulatoren kan hjælpe dig med. Den kan også makulere kreditkort, papirklemmer eller CD’er og DVD’er, som indeholder fortroligt materiale. Derfor er det en god investering at købe en makulator til kontoret. Én lille maskine kan redde mange problemer.   

Vi samler alt til dig

Hos Kontor Syd har vi sørget for at samle alting samme sted. Derfor kan du også købe både poser og olie til din makulator hos os. Poserne findes i flere forskellige størrelser, så de passer til lige din makuleringsmaskine. Størrelserne står angivet på både makulatorerne og poserne på webshoppen, så du ikke ender med at købe dem i en forkert størrelse.   

Vi går op i kvalitet

Hos Kontor Syd er kvalitet altafgørende for os. Derfor kan vi stå inde for vores udbud af makuleringsmaskiner, som alle er i høj kvalitet. Maskinerne er fra førende mærker indenfor området, nemlig Dahle, Fellowers og Esselte.     

Men hvilken makulator skal jeg vælge?

Spørgsmålet er så bare, hvilken makulator, du skal vælge? Hos Kontor Syd har vi sørget for, at du let kan få dig et overblik over, hvilke forskellige maskiner vi har, og hvad de kan bruges til. Alt du skal gøre er blot at sætte et flueben i venstre side af webshoppen, ud fra det som passer til det, du leder efter. Alt er inddelt i kategorier, så du nemt kan overskue, hvilke forskellige størrelser, priser, kapacitet og meget mere, vi har. Hvis det stadig virker uoverskueligt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De kan træffes både på telefon og mail, som står nederst på vores hjemmeside.     

Gode tilbud på en makulator

Hos Kontor Syd prøver vi altid at give vores kunder de bedste priser på produkter. Derfor har vi ofte gode makulator tilbud. Så hvis du er hurtig, kan du spare penge på flere af vores gode makuleringsmaskiner.

Hvad er en makulator?

En makulator er en maskine, hvis formål det er at skære eller rive papir i små stykker, så man ikke længere kan læse det, der stod skrevet på papiret. En makulator er altså beregnet til at beskytte privat information fra at blive læst af de forkerte personer, og det er derfor en nyttig maskine på ethvert kontor, der arbejder med følsomme oplysninger. En makulator kan også slet og ret benyttes til oprydning, da du så ikke risikerer at komme til at opbevare gamle dokumenter, der ikke længere har et formål.

Hvilken makulator skal du vælge?

Når du står overfor at skulle vælge makulator, så bør du overveje hvor mange ark papir, du over en given periode regner med at skulle makulere. Hvis det kun er sjældent eller lejlighedsvis, at du vil skulle makulere, og at mængderne af papir er begrænsede, så kan du nøjes med en lille makuleringsmaskine. Så snart mængderne og frekvensen stiger, så vil du sætte pris på at have en makuleringsmaskine, der kan tage flere ark ad gangen, og som har et større rum til det makulerede papir.

Hvad koster en makuleringsmaskine?

Du kan få en makuleringsmaskine fra cirka 400 kr ex. moms og opefter. Du kan godt regne med, at hvis du skal have en højt ydende, professionel makuleringsmaskine, så vil prisen ligge på 5.000-6.000 kr ex. moms og opefter. De professionelle makuleringsmaskiner kan også destruere CD’er, kreditkort og lignende.

Hvor mange ark kan man makulere på en gang?

Det afhænger af din makuleringsmaskine, hvor mange ark der kan makuleres på en gang. De helt store maskiner kan du give op til 750 ark, som den så automatisk makulerer, eller omkring 40 ark ad gangen, som du manuelt makulerer. De mindste makulatorer tager omkring 6 ark ad gangen. Der er altså en stor forskel på de billigste og de dyreste makulatorer. Er din virksomhed stor, og har mange brugere, der vil skulle benytte en makulator, så kan det svare sig at anskaffe sig en makulator, der kan makulere et højt antal ark på en gang.