Industrimåtter

Industrimåtter

Hos Kontor Syd finder du lækre industrimåtter fra den kvalitetsbevidste skandinaviske producent SONO, som i mere end 100 år har lavet pålidelige produkter til arbejdsmiljøet.

I et stående arbejdsmiljø er en industrimåtte vigtig for at undgå overbelastning, slid og skader i forbindelse med dit arbejde. Dette er eksempelvis relevant, hvis du anvender et hæve-/sænkeborde. Derfor bør du overveje at anskaffe den rette industrimåtte til dine behov.

Vores udvalg af industrimåtter inkluderer industrimåtter i forskellige størrelser såsom store solide gulvmåtter og små måtter, der let kan flyttes, hvis det bliver nødvendigt. Du kan også bestille en specialdesignet industrimåtte, så den passer præcist til dit gulvområde.

Industrimåtters positive effekt

Kroppens velbehag starter i fødderne og bevæger sig op. Laver du derfor meget stående arbejde, kan du desværre opleve problemer med knæ, ryg eller nakke. Du kan dog undgå disse smerter med gode ergonomiske løsninger.

Ved at bruge en industrimåtte i dit arbejde skaber du et stødabsorberende og aflastende underlag, som kan forhindre overbelastning og skader for personer i udsatte ergonomiske arbejdsstillinger. En industrimåtte kan derudover også fungere som et skridsikkert underlag for arbejdsstationen.

Udforsk vores udvalg af industrimåtter her på siden!