Pr. side
Sortér produkter efter
Mayland
Familiekalender, 2023, 1 måned pr. opslag, 23x50 cm, Mayland 6 personer Otto Dickmeiss
Familiekalender, 2023, 1 måned pr. opslag, 23x50 cm, Mayland 6 personer Otto Dickmeiss
 
DKK 79,96 / stk
Pris inkl. moms DKK 99,95
Varenummer MAY23066100
Levering 1-2 dage
Mayland
Familiekalender, 2023, 1 måned pr. opslag, 21x29.7 cm, Mayland 2 personer Black and white
Familiekalender, 2023, 1 måned pr. opslag, 21x29.7 cm, Mayland 2 personer Black and white
 
DKK 71,96 / stk
Pris inkl. moms DKK 89,95
Varenummer MAY23066510
Levering 1-2 dage

Familiekalender

Er du på udkig efter en stor og praktisk familiekalender, som kan holde styr på hele familiens gøremål? Vi har mange familiekalendere på lager, så du har et væld af designs og formater at vælge mellem. Du kan se vores sortiment her på siden, så tag et kig og find den familiekalender, der er den helt rette til dig og din familie.

Få styr på tiden med en familiekalender

Selvom mange af os bruger en digital kalender, så er det stadig meget praktisk og komfortabelt at have en fælles familiekalender, som hænger et centralt sted i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med en familiekalender, der enten viser en uge eller måned pr. side, så er det nemt at plotte de store aktiviteter ind, så du og resten af familien hurtigt kan danne sig et fælles overblik. En fysisk kalender er så befriende nem at bruge, både når du skal skrive en aktivitet ind, eller når du hurtigt skal se, hvad den kommende uge eller måned byder på.

En kalender til hjemmet eller arbejdspladsen

Har du brug for lidt mere fælles fornemmelse for kommende aktiviteter på arbejdspladsen? Så kan en god, gammeldags familiekalender være det helt rigtige at få hængt op. Med en familiekalender kan I indskrive aktiviteter og gøremål, der måske ikke helt egner sig i den digitale arbejdskalender, men som stadig er gode at huske. Det kan være små og store sociale begivenheder på arbejdspladsen og lignende.

Køb din næste familiekalender her på Kontorsyd.dk. Du kan danne dig et overblik over vores sortiment af kalendere her på siden og lægge den eller de i kurven, som passer bedst til dit behov. Mangler du andre ting til hjemmet eller arbejdspladsen, så er der en god chance for, at du kan finde det, du mangler, i vores store varekatalog, som er her på hjemmesiden.Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse