Batteriopladere
Mest solgte
Batteritester LCD digital, Varta
P1610346
 
DKK 231,00 / Stk inkl. moms
DKK 184,80 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Batterioplader

Bruger du mange batterier i det daglige, kan det være en fordel for dig at investere i en batterioplader. En batterioplader er ikke en dyr investering, men derimod effektiv, praktisk og miljøvenlig.

En batterioplader er en økonomisk fordel, der bevirker, at du ikke skal købe nye batterier jævnligt, hvilket din pengepung har glæde af. En batterioplader er også en stor hjælp, når dine batterier i fx fjernbetjeningen pludselig ikke længere virker, og der er langt fra sofaen til nærmeste dagligvareforretning. Her placerer du blot dine batterier i opladeren, og så er de snart effektfulde igen.
En batterioplader er også en fornøjelse for miljøet, da du genbruger dine batterier fremfor regelmæssigt at købe nye.

Effektfuld batterioplader i høj kvalitet

Hos Kontor Syd ser vi det smarte og praktiske i en batterioplader, og vi har derfor et bredt udvalg af slagsen, så du også kan stifte bekendtskab med opladerens smarte egenskaber.

Vores batteriopladere er i høj kvalitet fra anerkendte producenter på markedet. Det giver dig en oplader, der altid lever op til dit behov for hurtigt opladte batterier. Vores batteriopladere har forskellige kapaciteter. Nogle af batteriopladerne i vores udvalg kan rumme op til hele otte batterier, mens andre har en mindre størrelse, hvor der er plads til fire batterier.