Tapedispenser, Håndmodel, Til dobbeltklæbende tape 924, Gul, Scotch
Varenummer: 3M7000031204
.
DKK 438,35 / Stk
DKK 350,68 ekskl. moms
 •  
OBS: Leveres uden tape!


Mere information

Bedst sælgende i Tapedispensere
 • Scotch® ATG 700 Adhesive Transfer Tape Gun

  Scotch® ATG Tapepistol er en let, bærbar enhånds løsning til påføring af limoverføringstape på metal, plast, skum, papir osv.

  Der kræves ingen forberedelser, og pistolen udsender ingen røg, damp eller stærk lugt. Derudover har tapen en jævn tykkelse, og der er ingen pletter fra opløst lim, limlinier eller sprøjtning. Under påføringen fjernes limoverføringstapens liner automatisk og rulles op inde i pistolen.

  Limsystemet er designet, så du kun behøver at bruge den nødvendige mængde tape, hvilket betyder, at du kan skifte mellem forskellige taperuller alt efter hvad arbejdet kræver.

  Scotch® ATG tapepistol er god til små og mellemstore opgaver såvelsom til krævende industrielle anvendelser.

  Anbefalede anvendelser:
  Vedhæft lister og detaljer
  Salgssteder og emballage
  Vedhæftning af skilte og grafik
  Sammenføjning af husholdningsudstyr og bilinteriør
  Sammenføjning af markedsføringsmateriale
  Tæpper og billedrammer
  Fastgørelse af stof, skum og tætninger

  Scotch® ATG-systemet har vist sig at være en brugervenlig løsning siden begyndelsen af 1970'erne. Scotch® ATG-tapepistol kan bruges i let og tung industri. Det har vist sig at være et praktisk, pålideligt og alsidigt værktøj til fastgørelse af mange forskellige typer materialer. Med den bærbare håndholdte løsning kan du påføre tape på alle former og straks samle store og små overflader.

  Med et fingertryk på Scotch® ATG tapepistol aktiveres en hurtig, kontrolleret påføring af Scotch® ATG limoverføringstape på samme tid som lineren rulles op inde i tapepistolen. Der er ingen rester, der skal håndteres. De avancerede akrylklæbemidler fra 3M klæber ved kontakt og er udviklet med mange egenskaber såsom modstandsdygtighed over for høje temperaturer, syrefri og med en høj umiddelbar vedhæftning.

  Scotch® ATG-systemet er en omkostningseffektiv og mere produktiv udskiftning af mange dobbeltklæbende tapes, tapepistoler, hæftepistoler og flydende klæbestoffer. Tapelineren rulles op inde i ATG-pistolen, når tapen påføres, hvilket gør arbejdet rent og fri for snavs.

 • Producent 3M
  Mærke Scotch
  Produkttype Tapedispenser
  Type Håndmodel
  Egenskaber Bruger tape 166390 og 166391
  Passer til Til dobbeltklæbende tape 924
  Farve Gul