Svamp støvfri plastfri 16x11cm
Varenummer: P1552401
.
DKK 30,08 / Stk
DKK 24,06 ekskl. moms
Bedst sælgende i Rengøringssvampe
 • Svamp støvfri plastfri 16x11cm

  Maistics nye svamp af 100% ren træbaseret cellulose og intet andet er til al slags rengøring. Og naturligvis helt uden plastik.
  Knap 1 cm tyk og mindre end en klud – 16 x 11 cm – har Støvfri Svamp en særdeles brugbar størrelse til husets rengøring. Den ligger godt i hånden og er særlig velegnet til pudsning af fx vinduer og spejle, hvor klude uanset materiale vil fnugge og kræve efterfølgende aftørring.
  MAISTIC Støvfri Svamp kan du vride, så den ikke laver striber, men tørrer af. Og den tager støv og fnug med.
  Bruger du svampe til personlig hygiejne eller til at vaske børnene i badet eller ved puslebordet, så er Støvfri Svamp også god – og ikke mindst dit mikroplastfri alternativ til alle de mange rengøringsartikler og afrensningsprodukter, der stort set alle er lavet helt eller delvist af plastik, der ved brug, slidtage og vask skaber mikroplastforurening.
  Mangler du makeup-svamp? Så find saksen frem og klip Støvfri Svamp i 4-6 stykker. Så er der nok til lang tid.
  Efter brug kan Støvfri Svamp nemlig lægges til vask – enten i opvaskemaskinen, hvis du bruger den i køkkenet. Eller i vaskemaskinen med tøj og klude.
  Alle MAISTIC svampe er lavet af træbaseret cellulose..De er lækre og bløde, fuldt biobaserede og plastfri. De smuldrer ikke og de kan vaskes i maskine – ikke bare skylles. Derfor kan du bruge dem igen og igen.

  Vask

  Alle MAISTIC svampe kan vaskes i opvaskemaskine – også Støvfri Svamp.
  Stil den i opvaskemaskinens bakke med glas. Tør svampen stående efter vask. Svampen kan herefter benyttes igen. Alternativt kan svampen rengøres i kogende vand.
  MAISTIC Støvfri Svamp kan også vaskes i vaskemaskine. Vær opmærksom på, at vaskemaskine slider mere på svampen end rensning i opvaskemaskine.

  Materiale

  MAISTIC Svamp til Støvfri Rengøring
  100% biobaseret.
  Svamp af naturlig cellulose af træfibre – intet andet.
  Mål 16x 11 cm.

 • Producent Maistic
  Mærke Maistic