Marker, Skrå spids, 3-10 mm, Sort, Penol 100
Varenummer: PENOL12805201
.
DKK 53,00 / Stk
DKK 42,40 ekskl. moms
 •  
Denne Penol 100 fast marker har shisel spids i uldfilt, hvilket gør den vandfaste og permanente Penol pen, særlig velegnet til skrivning af skilte. Med den skrå spids har markeren en skrivebredde på 3-10 mm. Penol 100 marker er desuden velegnet til, at tegne og skrive på alle glatte materialer, som f.eks. glas, plastik og metal uden at prelle af. Den permanente blæk er vind og vejr bestandig, og kan derfor også anvendes udendørs. Markeren er i aluminium og plasthætten indikerer markerens farve. Der er mulighed for genopfyldning af denne Penol pen. Markeren forhandles i blå, grøn, rød og sort.


Mere information

Bedst sælgende i Permanente Markere
 • Denne fast marker har shisel spids i uldfilt, hvilket gør denne vandfaste Penol pen, særlig velegnet til skrivning af skilte. Med den skrå spids har markeren en skrivebredde på 3-10 mm.

  Penol 100 blå permanent marker er desuden velegne t til, at tegne/skrive på alle glatte materialer, som f.eks. glas, plastik og metal uden at prelle af. Den permanente blæk er vind og vejr bestandig, og kan derfor også anvendes udendørs.

  Permanent markeren er i aluminium og plasth ætten indikerer markerens farve. Der er mulighed for genopfyldning af denne Penol pen.

  Den permanente marker fås ligeledes i farverne blå, grøn og rød.

 • Producent Penol
  Mærke Penol
  Model 100
  Produkttype Marker
  Antal 1 stk
  Egenskaber Permanent
  Spidstype Skrå spids
  Materiale Hylster: Aluminium - plast, Uldfilt spids
  Skrift farve Sort
  Stregbredde 3-10 mm
  Antal pr. enhed 10 stk pr pakke
  Lukning Med hætte
 • Datablad / Sikkedshedsdatablad