Verbatim

Verbatim

Det er ikke utænkeligt, at I allerede bruger produkterne fra Verbatim i virksomheden i dag. Som en af verdens største udbydere af løsninger til datalagring, er Verbatim rigtig manges foretrukne brand og dermed et populært valg på tværs af mange forskellige brancher. Verbatim sikrer effektiv backup og mulighed for at tage dine filer med på farten, og mangler I nye USB-nøgler, SD-kort eller eksterne harddisks til datalagring i virksomheden, er det oplagt at se nærmere på mulighederne fra Verbatim her hos Kontor Syd.

Effektiv datalagring fra Verbatim

Rigtig meget arbejde foregår i dag digitalt, og der bliver produceret rigtig mange data i virksomheden i det daglige. Der findes mange gode muligheder for datalagring online, men sommetider er det rart at kunne gemme tekstfiler, billeder med mere på en fysisk enhed, og det er her, at Verbatim virkelig har sin force. Virksomheden producerer nemlig nogle af tidens mest brugervenlige og stabile eksterne harddisks, SD-kort og USB-nøgler – alt sammen i kompakte designs, der er lige til at tage med i tasken på farten, når arbejdet tages med hjem, eller du er på vej fra ét møde til et andet.

Vælg Verbatim, og oplev uovertruffen kvalitet

Når det handler om lagring af dine vigtigste filer, er det ikke værd at gå på kompromis med kvaliteten. Verbatim er det sikre valg, der giver dig stabil og effektiv datalagring år efter år. Se produktsortimentet fra Verbatim her, og bestil virksomhedens foretrukne produkter i dag. I finder sikkert hurtigt jeres favoritter, og har I først prøvet Verbatim, vender I højst sandsynligt tilbage igen og igen.