UHU

UHU

Det er ikke så sjældent, at man kan få brug for en limstift eller to, og i en virksomhed med mange medarbejdere, skal der gerne være et godt lager af limstifter at tage af. Men hvor finder I så de allerbedste af slagsen? Hos tyske UHU selvfølgelig! Se de forskellige muligheder fra UHU her, og bestil limstifter hjem til hele kontoret på blot et øjeblik.

Hvem er UHU?

UHU er en tysk virksomhed, der stammer helt tilbage fra 1905. UHU står bag en række af klæbeprodukter til alsidig brug og markedsfører sig under sloganet ”Sig ikke lim, sig UHU!”. På den tid, hvor UHU blev til, var det populært at bruge referencer til fugle som navn til produkter inden for kontortilbehør. Navnet UHU ([ooh-hoo]) er således en reference til både lyden af en ugle og til det tyske navn for den store hornugle, ørneuglen, der i starten af 1900-tallet stadig levede i Schwarzwald – et stort bjerg- og skovområde i det sydvestlige Tyskland.

Vælg limprodukter fra UHU

Produkterne fra UHU er populære over hele verden, og til almindelig kontorbrug anbefaler vi en limstift fra UHU, der fås i flere forskellige størrelser her. De praktiske, runde limstifter er lette at arbejde med, og vi sælger limstifterne i store pakker, så I altid er sikret at have en limstift fra UHU ved hånden. Fyld lageret op med lim fra UHU ved at bestille her hos Kontor Syd, hvor vi har gjort det simpelt at tanke op på alle de kontorartikler, der ganske enkelt er helt uundværlige til brug i det daglige.