Twist

Twist-chokolade

Twist-chokolade er en sand klassiker, når det handler om kvalitetschokolade til deling. Dermed ikke sagt at Twist-chokolade ikke kan nydes på egen hånd, men det er nu skønnere at dele med gode kollegaer eller at give Twist-chokolade væk som en firmagave med opfordring til også at lade familien derhjemme smage et stykke eller to. Indholdet af den lækre Twist-blanding spænder bredt, og uanset om man kan lide nougat, karamel, lakrids, kokos eller marcipan, byder Twist-chokolade på mundgodt for enhver smag. Køb Twist-chokolade her i en størrelse, så der er mere end nok til alle.

Den klassiske blanding fra Twist

De fleste kender indholdet i en Twist-blanding mere eller mindre udenad, og det er nærmest helligbrøde, når blandingen fra tid til anden ændrer sig – særligt hvis favorit-chokoladen pludselig udgår til fordel for en ny og ukendt variant. Alle på kontoret har højst sandsynligt deres favorit blandt stykkerne i Twist-chokoladen, og det er kun godt, så I ikke skal slås om det samme stykke, og der ikke altid ligger den samme smagsvariant tilbage, når resten af slikfadet er tømt.

Inviter Twist-chokolade indenfor på kontoret både til hverdag og ved særlige lejligheder. Der er nærmest garanti for, at det vil blive et stort hit blandt alle virksomhedens chokoladeelskere, og selvom der købes ind i store mængder, så vil det nok overraske, hvor hurtigt sådan en omgang Twist-chokolade egentlig kan få ben at gå på. Er I ved at løbe tør? Så bestil hellere lidt ekstra her, så der ikke bliver tomt på lageret igen lige foreløbig.