Toblerone

Toblerone

Det er de færreste, der siger nej til en lækker bid kvalitetschokolade, og vil du vælge den bedste af slagsen, er Toblerone uden tvivl lige sagen. Prøv en mini-Toblerone, der smelter på tungen og giver fornyet energi og en følelse af velvære. Er det mon medarbejderne på kontoret, der skal forkæles? Eller er det kunderne, der skal have en lille, velsmagende bid med på vejen ovenpå et godt møde? Køb Toblerone nok til alle her, hvor du får en skarp pris på blandt andet de populære mini-Toblerone, der rummer den perfekte mængde til en hurtig snack.

Mini-Toblerone – chokolade i perfekt snack-format

En lille himmerigsmundfuld kan der vist altid blive plads til, og særligt i de lidt trætte eftermiddagstimer på kontoret, er Toblerone en velkommen gæst, der giver overskud til lige at klare de sidste arbejdsopgaver, inden klokken ringer fyraften. Du kender sikkert de klassiske, store Toblerone, der måske er en kende voldsomme til sådan en lille eftermiddagssnack, men kender du mon også til mini-Toblerone, der modsat har lige præcis den perfekte størrelse, der hverken er for stor eller for lille? Spis Toblerone med god samvittighed, og byd da også lige din sidemakker på kontoret på et stykke.

Køb din Toblerone her

Toblerone er nærmest en ikonisk chokolade, der med sin særlige trekantsform er svær ikke at genkende. Er der nogen på kontoret, der er vilde med Toblerone, er det bare med at bestille rigeligt af den gode chokolade her, hvor vi tilbyder Toblerone i store mængder, så ingen skal gå forgæves i køkkenet efter nye forsyninger.