Thermex

Thermex

Thermex tilbyder de bedste løsninger på markedet inden for hygiejneprodukter til erhverv. Det er vigtigt altid at holde en god hygiejne og særligt i brancher og virksomheder med mange medarbejdere og kundebesøg, kommer I ikke udenom at skulle tænke lidt ekstra over, hvordan I gebærder jer i forhold til hygiejne i dagligdagen. Bliv inspireret af løsningerne fra Thermex her, og gå på arbejde hver dag med god samvittighed.

Moderne hygiejneløsninger til erhverv

Thermex er en dansk virksomhed med hovedsæde i Hjørring, der i dag har afdelinger i både Danmark, Norge, Sverige, Finland og Spanien. Thermex har eksisteret siden 1958 og har dermed gennem mere end 60 år leveret tidens mest gennemtænkte og moderne produkter inden for blandt andet hygiejne. Thermex producerer også blandt andet emhætter og emfang til køkkenindustrien, og virksomheden er også leveringsdygtige i såvel vinkøleskabe som ventilationsløsninger til badeværelset.
Thermex har således en ekspertise, der spænder bredt, men i vores sortiment finder du primært de populære hygiejneløsninger, der er blandt de produkter, som Thermex er særligt kendt for. Du kan dog også tage et kig på udvalgte modeller inden for vinkøleskabe fra Thermex, såfremt du allerede mener, at der er styr på hygiejnen på kontoret.

Styr på den gode hygiejne – og på de kolde drikkevarer

Med produkterne fra Thermex er der ingen undskyldning for ikke at gå op i den daglige hygiejne på kontoret. En dispenser til håndsprit er nærmest obligatorisk, og vil du skabe et sundt miljø omkring arbejdet, er en luftrenser måske også en rigtig god investering. Og så er der det der famøse vinkøleskab, der sikkert stadig spøger i bevidstheden. Køb det sammen med dine hygiejneprodukter fra Thermex, og glæd dine medarbejdere og kunder med et køligt glas vin ved særlige anledninger.