Steppie

Steppie

Når du eller dine medarbejdere bruger mange timer dagligt på kontoret, vil det unægtelig kunne mærkes på kroppen. Et stående arbejde ved en skrank eller et hæve-sænke-bord i receptionen eller på kontoret kræver derfor det rette tilbehør, hvis du vil skåne kroppen bedst muligt.
Det er her, at Steppie kommer ind i billedet. Steppie leverer ergonomiske aflastningsmopper og balanceplader, der er med til at sikre de bedste arbejdsvilkår for dig selv og dine ansatte. Måske ønsker du også at gøre brug af et Steppie balancebræt til privat brug - fx som aflastning på hjemmekontoret.

Tag hånd om dine ansatte med en Steppie balanceplade

Et godt og sundt arbejdsmiljø skaber glade medarbejdere med overskud, der kan mærkes på den daglige arbejdsgang. Ergonomiske produkter fra Steppie er derfor en langsigtet investering, som dine medarbejdere helt sikkert vil værdsætte.
Har du spørgsmål til nogle af vores produkter fra Steppie? Eller har du brug for vejledning inden dit køb? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det produkt, du vil have størst glæde af.
Husk at vi altid tilbyder nem og hurtig levering af din ordre i hele landet.