Smart Store

Smart Store

Er du udfordret på opbevaringsplads?
Smart Store tilbyder gode opbevaringsmuligheder i form af både lukkede bokse eller åbne kasser i flere forskellige størrelser. Der er derfor noget til ethvert behov. Med opbevaringsbokse fra Smart Store kan du se frem til en overskuelig og nem opbevaring, uanset om det er hjemme i privaten, på lageret eller på kontoret.
På siden her finder du vores store udvalg af opbevaringsløsninger fra Smart Store. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du søger.

Indret dit kontor med professionelt tilbehør fra Smart Store

Hos Kontor Syd har vi gennem årene forsynet både virksomheder og private med kontorudstyr i den bedste kvalitet og til knivskarpe priser. Med vores store udvalg af produkter inden for en lang række kendte mærker ønsker vi at skabe de bedste arbejdsrammer for dig og dine ansatte.
Når du indretter dit kontor, er det derfor afgørende at tænke opbevaring med ind, så du er sikker på at undgå rod i fremtiden. Derudover er det yderst effektivt at sortere dine papirartikler, mapper, udstyr og andet i forskellige kasser, så det altid er inden for rækkevidde.