Scoop

Scoop

Er du den heldige indehaver af en slush ice maskine i din butik eller restaurant? Eller går du måske med en drøm om at købe eller leje en maskine til dit næste arrangement - fx en konfirmation? Uanset hvad når du ikke særlig langt uden det rigtige koncentrat, der kan give smag og sødme til din slush ice.
Scoop er kendt for at producere en lang række koncentrater til slush ice. Vælg imellem flere spændende smagsvarianter, heriblandt ananas, hindbær og æble. Brug siden her til at finde inspiration til, hvordan du kan forsøde tilværelsen for dine kollegaer, dine venner eller familie.

Skab en hyggelig og festlig stemning med Scoop slush ice

Slush ice er et hit for både store og små, og derfor er det også et oplagt valg som en forfriskning på en varm sommerdag. Forkæl dine ansatte eller invitér til åbent hus, hvor børnene forkæles med slush ice - mulighederne er mange. Med koncentrat fra Scoop er du altid garanteret den bedste smag i din slush ice.
Hos Kontor Syd kan du med ganske få klik bestille produkter hjem fra Scoop. Vi tilbyder altid nem og hurtig levering i hele landet, så du snart kan nyde en iskold slush ice.