Salvequick

Salvequick

Bruger du mange timer dagligt på værkstedet, i skuret eller i køkkenet? Så har du sikkert allerede prøvet at stå i en situation, hvor du har haft brug for et plaster. Uanset om du sysler med små hobbyprojekter derhjemme eller ønsker at stille plastre til rådighed for dine medarbejdere, så er det altid rart at have et lager liggende klar, til når uheldet er ude.
Hos Kontor Syd finder du et stort udvalg af produkter fra det anerkendte mærke Salvequick, der bl.a. er kendt for sine plastre og isposer. Plastrene fås i mange forskellige størrelser og pakker, så der er noget til ethvert behov.

Vær forberedt på hverdagen med Salvequick plaster

Ingen ved, hvad morgendagen bringer. Derfor er det rart at være forberedt med plastre fra Salvequick, så du undgår at blive afbrudt i dit arbejde. Hos Kontor Syd kan du nemt bestille produkter fra Salvequick og se frem til nem og hurtig levering uanset, hvor du er henne i landet. Vi har gjort det til vores mission at sikre dig de bedste rammer på kontoret, og derfor ønsker vi at gøre produkter fra Salvequick og mange andre mærker let tilgængelige via vores webshop.