Rubbermaid

Rubbermaid

Inden for de senere år, hvor en grundig affaldssortering er blevet en naturlig del af vores hverdag, er det vigtigere end nogensinde at sørge for gode rammer til nem sortering i en travl hverdag. Det er her, at Rubbermaid kommer ind i billedet.
Rubbermaid er kendt for at producere en lang række forskellige affaldsbeholdere og tilbehør, der gør det nemt at sortere affaldet. Skraldespande fra dette mærke fås i flere størrelser, farver og former, så sorteringen kan gøres nem og overskuelig - og ikke mindst diskret, hvis du ønsker det.

Rubbermaid hjælper dig med nem affaldssortering

Uanset om du er på udkig efter skraldespande til arbejdspladsen eller hjemme i privaten, så er Rubbermaid et rigtig godt sted at starte.
Hos Kontor Syd forhandler vi udelukkende mærker, som vi selv kan stå inde for. Vi har efterhånden leveret kontorudstyr gennem mange år, og vi kender derfor til vigtigheden af, at alting spiller i en travl hverdag. Du kan derfor trygt købe dine produkter gennem os - og husk, at vi altid tilbyder hurtig levering.
Er du på udkig efter bestemte produkter fra Rubbermaid? Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du mangler.