Rotpunkt

Rotpunkt

Rotpunkt er et mærke, der er kendt for at producere termokander i flere forskellige design. En termokande er et essentielt køkkentilbehør til det moderne kontor, hvor behovet for kaffe, te eller andre varme drikke er stort. Med en Rotpunkt termokande kan du være sikker på, at din kaffe vil forblive varm over længere tid.
På siden her finder du samtlige af vores termokander fra Rotpunkt. Køb dem enkeltvis eller i pakker med flere i, hvor sidstnævnte egner sig særligt godt til dig, der har behovet for servering af kaffe til større konferencer, møder eller andre arrangementer.

Køb din Rotpunkt termokande nemt gennem os

Hos Kontor Syd er vi din garant for gode produkter til skarpe priser. Netop derfor vælger mange virksomheder og private kunder at handle gennem os, da det er nemt, sikkert og ligetil. Der er derfor mange af gode argumenter for, hvorfor du skal købe din kande fra Rotpunkt gennem os - men først og fremmest fordi, at en god kop kaffe hører sig til enhver god arbejdsdag.
Er du i tvivl om det mindste vedrørende vores produkter eller leveringsbetingelser? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare dine spørgsmål.