Rodalon

Rodalon

Et af nøgleordene for at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø er en hyppig rengøring og et sundt indeklima. Dette kan du nemt sikre, når du anvender produkter fra Rodalon.
Rodalon sikrer dig den allerbedste og mest effektive kamp mod bakterier og lugtgener. Produkterne inden for denne kategori spænder vidt og dækker bl.a. forskellige former for overfladedesinfektion, der sikrer dig gode resultater i bekæmpelsen af mug, svamp og andet utøj.
På siden her har vi samlet vores udvalg af produkter fra Rodalon, så du kan finde lige netop det, du står og mangler. Du kan effektivt filtrere din søgning vha. kategorierne i venstre bjælke.

Vi leverer nemt og hurtigt din ordre i hele landet

Hos Kontor Syd har vi leveret udstyr og tilbehør til kontoret gennem mange år. Vi kender derfor alt til vigtigheden af, at dine produkter bliver leveret hurtigst muligt, så du ikke bliver begrænset i dit daglige arbejde. Netop derfor tilbyder vi altid nem og hurtig levering af din ordre, når du handler gennem vores webshop.
Har du yderligere spørgsmål til nogle af vores produkter fra Rodalon? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med valget af det rette produkt.