Nordthy

Nordthy snacks

Har dit kontor brug for lidt snacks til pauserne? Nordthy er et dansk firma, der tilbyder lækre Müsli Bars og nødder i små og delikat emballerede størrelser. Det er sunde snacks, der kan holde sig, og derfor er det et rigtig godt alternativ til frugt og chokolade eller slik.

Dansk kvalitet fra Nordthy

Firmaet Nordthy blev grundlagt i 1966 af Børge Lukassen, og det hed i sin tid B. Lukassens Kager. Med tiden har firmaet udvidet sit repertoire, og hos os har vi valgt at føre nogle af deres sunde produkter til kontoret eller kundemødet. De små portioner gør det nemt og hygiejnisk at have med at gøre, og du kan sagtens sætte snacks frem til et møde, uden at der går noget til spilde. De indpakkede snacks kan nemlig blot tages frem igen til næste møde.

Nordthys sunde snacks

Det er et godt signal at sende, når man har sunde snacks på bordet, frem for wienerbrød, slik eller chokolade. Det fortæller en historie til dine kunder, og det opfordrer indirekte dine kolleger til at føre et sundt liv, rent ernæringsmæssigt. Se nærmere på vores udvalg af lækre godter fra Nordthy, og find den eller de, der frister mest.