Mousetrapper

Mousetrapper

Et ergonomisk arbejdsmiljø kan være en god og effektiv løsning på en anspændt nakke eller en øm arm. I et sådan arbejdsmiljø er en mousetrapper uundværlig. En mousetrapper er en ergonomisk mus, der giver din arm den rigtige støtte, og som sikrer dig en behagelig arbejdsstilling ved din computer.
Hvis du har et stillesiddende arbejde, hvor du sidder foran en skærm det meste af dagen, er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du sidder. Vores kroppe er ikke skabt til at sidde stille længe i den samme stilling. Hvis du sidder for længe i samme, statiske position, risikerer du derfor at få smerter i nakken, skuldrene eller armen.

Skab et ideelt arbejdsmiljø med en ergonomisk mus

Det kræver ikke mange ændringer at skabe et ergonomisk arbejdsmiljø, der er rart at sidde i dagen lang. En ergonomisk mus er en simpel tilføjelse, der gør en stor forskel for dig og din krop. Med en ergonomisk mus ved hænderne kan du tydeligt mærke forskel, og dine smerter i nakken reduceres og skuldrene sænkes.

Hos Kontor Syd har vi et stort udvalg af Mousetrapper, der hjælper dig med at forebygge ubehagelige smerter i forbindelse med dit arbejde ved din computer. Vores Mousetrappere er i høj kvalitet, og sikrer dig et tryggere arbejdsmiljø, hvor din koncentration er stabil dagen lang.