Meto

Meto

I den niche, som hedder udstyr til prisetiketter og køsystemer, er Meto de førende. Du kender helt sikkert allerede deres produkter, uden nødvendigvis at være klar over, at firmaet bag hedder Meto. Hvis har brug for etiketter til din prismærkepistol, så kan Meto levere varen. Vi fører et bredt udvalg af deres etiketter i varierende farve og størrelse.

Meto køsystemer

Hvis du har brug for at holde styr på en kø, så er et nummersystem en rigtig smart løsning. Folk kender systemet, og du behøver derfor ikke gøre andet end at sætte det op, og så vil gæsterne eller kunderne automatisk følge den orden, som køsystemet danner. Vi er derfor rigtig glade for at forhandle Meto-kønumre, dispenser og Turn-o-matic køsystem, så du nemt kan få styr på køen.

Få styr på priserne med Meto

Uanset om du har brug for en permanent løsning til etikettering, eller du har et midlertidigt behov, så kan etiketter og prispistol fra Meto være lige det, du har brug for. Den klassiske funktionalitet virker hver gang, og det er derfor hurtigt og simpelt at få sat etiketter på mange varer. En prismærkepistol er et fantastisk redskab, der bør findes i enhver butik. Større loppemarkeder kan også med fordel gøre brug af prisetiketter fra Meto.