Lavazza

Lavazza

Den italienske kaffeproducent, Lavazza, er det rette valg, hvis du gerne vil have en luksuskaffe på arbejdspladsen. Vi kan her præsentere et udvalg af forskellige ristninger, så du kan bestille lige den Lavazza kaffe, som du foretrækker. Vi fører også Lavazza-tilbehør til kaffen, i form af overtrukne mandler og chokolade med cereals. Så er den gode kaffeoplevelse sikret.

Italiensk espresso fra Lavazza

For kaffeelskerne er Lavazza et kendt mærke. Niveauet er altid i top med Lavazza, og du kan her få den rigtige espressokaffe, hvis du foretrækker en lille og god kop kaffe. Alternativt har Lavazza en fantastisk mellemristet kaffe, som er den, du skal vælge, hvis du bedst kan lide den store kop kaffe, som typisk er tilfældet i Danmark og nabolandene.

Lavazza til kunder og kolleger

Du bør vælge Lavazza, hvis du virkelig vil give gode kaffeoplevelser til dine kunder og kolleger. Den daglige kaffepause kan hæves til det højeste niveau med en god Lavazza espresso, ledsaget af en lille chokolade. Det er hverdagens livskvalitet omsat til kunde- og medarbejderpleje, og det er den slags ting, som kan gøre den lille, men afgørende forskel. Se nærmere på vores udvalg, og vælg den Lavazza kaffe, som passer bedst til dit behov og din smag.