Kingston Technology

Kingston

Kingston er verdens største producent inden for hukommelsesteknologi. Firmaet blev grundlagt i 1987, og de har valgt at fokusere på de mange elektroniske produkter, der leverer eller etablerer digital hukommelse. Det vil sige SD-kort, USB-nøgler, RAM og meget mere. Det amerikanske firma har sat sig på markedet, og det er lykkedes, fordi deres produkter er lig med stabilitet og kvalitet.

Kingston Technology

Kingston Technology er altid på forkant med de behov for hukommelse, som de nyeste devices har, og derfor er vi nu blevet vant til at gå til Kingston, når vi har brug for tilbehør på hukommelsesfronten. Der sker hele tiden en udvikling indenfor elektronik, og mange forskellige enheder stiller forskellige krav. Det er derfor en stor styrke for Kingston, at de er så store og specialiserede, da det gør, at de har mulighed for at tilbyde et enormt bredt sortiment af interne og eksterne hukommelseskort, USB-nøgler og meget mere.

Kvalitet fra Kingston

Kingston er vælges ikke med tanke på budgettet, men deres priser stemmer overens med kvaliteten. Det er et firma, der på grund af erfaring og størrelse kan levere gode produkter til imponerende priser. Der er altså masser af gode grunde til at vælge Kingston, når du skal opgradere eller udvide dit udstyr indenfor hukommelsesteknologi.