Hombli

Hombli: A smart home for everyone!

Hombli er et hollandsk brand som har fokus på at skabe en ubesværet Smart Home oplevelse for alle. Hos Hombli er visionen, at det skal være nemt og overkommeligt at omdanne sit hjem til et Smart Home. Derfor kan alle produkter nemt installeres, kontrolleres samt automatiseres med deres brugervenlige mobilapp. Uanset om din kunde efterspørger smart belysning eller et fuld automatiseret Smart Home – så er det nemt klaret med Hombli!

Hombli produkterne er en brugervenlig og overkommelig vej til et smartere hjem – du skal bare bruge en smartphone og et WiFi netværk. Alle produkterne kan parres direkte via WiFi netværket via mobil appen, uden brug af ekstra tilbehør som en hub eller en bridge. Det er heller ikke noget problem, hvis du bruger andre brands. Hombli er drevet af Tuya Smart og fungerer problemfrit sammen med andre mærker gennem Siri, Google Assistant og Amazon Alexa.

Hombli ønsker at booste folks hjemlige velvære bådes socialt, mentalt og fysisk. Hjemmet bliver det perfekte sted at slappe af efter en travl dag gennem produkter, der fokuserer på sundhed og på at skabe en afslappende atmosfære.