Gevalia

Gevalia kaffe

Når der skal kaffe på bordet, på kontoret eller i institutionen, så er mellemristet Gevalia fornuftigt at gå efter. Gevalia præsenterer med deres Professionel-serie en rigtig god kaffe til en fornuftig pris, og du finder her på siden den gode Gevalia kaffe i tre varianter, nemlig normal, økologisk og forpakket i 65 grams poser. Hvis din kaffeautomat skal fyldes op med pulvermælk, så finder du også Gevalias pulvermælk lige her på siden.

Svensk kaffe fra Gevalia

Gevalia blev grundlagt i 1920 i den svenske by Gävle, hvor mærkets kafferisteri stadig ligger. Gevalia er byens latinske navn og blev udgangspunktet for en svensk succeshistorie. Den svenske kaffeglæde er kendt, men Gevalia spredte også sin velristede kaffe til hele Norden og Baltikum i løbet af de næste 100 år.

Gevalia - en kaffe alle er med på

Gevalia er blevet så kendt, fordi risteriet har formået at lave en kaffe, som taler til de fleste mennesker. Det er ideelt, når man skal udstyre en virksomhed eller en institution med kaffe til hverdagens behov. Gevalia har fundet en rigtig god balance, ved at skabe en mellemristet kaffe der er nem at brygge, og som holder sig på et fornuftigt prisniveau.