Fiskars

Fiskars

Det finske firma Fiskars er et vaskeægte industrielt ikon inden for produktionen af sakse og knive. Fiskars blev grundlagt helt tilbage i 1649 i den lille by Fiskars, der nu er en del af byen Raseborg i Finland. Den orange Fiskars-farve har i årtier været lig med god og robust kvalitet, og vi kender den navnlig fra de gode Fiskars-sakse. Vi er stolte af at have Fiskars i vores sortiment her hos Kontorsyd.dk.

Skræddersakse og sysakse fra Fiskars

En saks fra Fiskars er et præcisionsinstrument, og du finder derfor forskellige saksetyper i vores udvalg af Fiskars-sakse. Hvis du arbejder med tekstiler, så kan det anbefales at se nærmere på sysaksen og skræddersaksen, der på hver deres måde er tilpasset til de klippeopgaver, du er i forbindelse med syning og tilpasning af et tekstil.

Fiskars universalsakse og hobbysakse

En Fiskars universalsaks er den ultimative allround-saks. En saks, du altid er glad for at have i hjemmet eller på kontoret. Hvis saksen også skal bruges af børn, så er Fiskars hobbysaks et sikkert bud, som de små ikke skærer sig på. Se nærmere på vores udvalg af kvalitetssakse fra Fiskars, og find den, der bedst passer til dit behov.