Decubal

Decubal håndcreme

Huden er meget overfølsom over for hyppig håndvask, temperaturforskelle m.m., og derfor er det også afgørende at sikre en god hudpleje af dine hænder, så du undgår tør, sprukken hud og eksem. Dette er især aktuelt for dig, der arbejder i en branche, hvor hyppig håndvask er en del af arbejdsrutinerne.

Hos Kontor Syd har vi et stort udvalg af skønne produkter fra Decubal, der kan pleje og lindre dine hænder. Alle vores produkter fra Decubal er uden farve og parfume, så du er sikker på at give dine hænder den allerbedste og mest skånsomme behandling. Vær opmærksom på, at du kan vælge imellem flere forskellige fedtprocenter, når du køber din creme. En høj fedtprocent egner sig til meget tørre hænder, mens du til almindelig hverdagspleje kan nøjes med en mindre fed creme.

Udover vores store udvalg Decubalcreme finder du også vores håndsæbe fra samme mærke, som du kan vælge at kombinere med håndcremen.

En investering i god hudpleje

Uanset om du er på udkig efter Decubal håndcreme til dig selv eller dine ansatte, så er det altid en god investering. Med Decubal kan du nemlig vinke farvel til tørre og ødelagte hænder og få mere overskud i arbejdstiden.