Brabantia

Brabantia

Brabantia laver skønne produkter til dit hjem, hvor sans for detaljen og design også altid er i centrum. På samme tid handler Brabantia om gode egenskaber og funktionalitet, hvorfor Brabantias udvalg af ting til hjemmet altid har en praktisk funktion.

Høj kvalitet er også vigtig hos Brabantia, hvorfor du altid kan være sikker på at få et produkt, som kan holde til at blive brugt, og som kan blive en del af dit hjem i mange år fremover.

Derfor kommer de fleste af Brabantias produkter med en lang garanti, mens de også altid bliver gennemtestet, inden de kommer på markedet. Derfor er du garanteret høj kvalitet og slidstyrke ved at vælge Brabantia, mens det hele kombineres med lækre og stilrene designs.

Brabantia udstyr til bad hos Kontor Syd

Her hos Kontor Syd finder du et bredt udvalg af produkter fra Brabantia, som er designet til at gøre dit badeværelse eller toilet mere stilrent og brugervenligt.

Du kan bl.a. købe den populære Brabantia affaldsspand, som kommer i et slankt og stilrent design, der udstråler høj kvalitet, mens du også har mulighed for at vælge ekstra tilbehør som eksempelvis vægophæng, så det bliver nemmere at vaske gulvet på badeværelset.