BiC

BIC Kuglepen

BIC er det mest ikoniske mærke indenfor kuglepenne. Deres karakteristiske stil er kendt af flere generationer, og bag det flotte, tidløse design finder du høj kvalitet. BIC-kuglepenne er derfor ikke bare et stilsikkert valg, det er også et mærke, der leverer på kvaliteten.

Historien bag BIC

BICs succes hviler på skuldrene af deres patenterede kuglepen. Firmaet blev nemlig grundlagt på baggrund af patentet, der beskyttede den nye opfindelse, kuglepennen. BIC købte patentet af ungareren László Bíró i 1945, og siden har de solgt over 100 milliarder af deres klassiske kuglepenne. Du finder mange forskellige farver og udformninger i vores sortiment, lige fra de festlige 4-i-1 kuglepenne, til de helt basale kuglepenne i sort eller rød. Der er en kuglepen til enhver smag, tør vi godt love.

BIC er også tekstmarkere og engangsskrabere

BIC er mest kendt for sine kuglepenne, men de laver også gode produkter inden for andre kategorier. Deres engangsskrabere er kendt verden over for en god kvalitet til lav pris, og du kan også finde gode tekstmarkers i vores udvalg af BIC-produkter. Tag et kig i vores sortiment af BIC-produkter, og udvælg de kuglepenne eller andre produkter, som passer bedst til jeres behov.