Abstracta

Abstracta

Hvis du har brug for en skærmvæg til kontoret, så er Abstracta det mærke, du bør se nærmere på. Abstracta har et bredt sortiment af bord- og gulvskærme, og du kan se udvalget lige her på Kontorsyd.dk. En skærmvæg giver ro og hjælper på koncentrationen, når man sidder flere på samme kontor. Det er en ideel måde at skabe små rum i det åbne kontor.

Abstracta hjælper på ro og koncentration

Et godt kontormiljø er et, hvor man kan finde ro, når man har brug for at fordybe sig. Med en Abstracta bordskærm eller gulvskærm, er det nemt at tilpasse og indrette kontoret til alles fordel. Det giver lidt af det privatliv, der ellers er forbeholdt enekontoret, men i det moderne storrumskontor, og for en relativ lille investering.

Mødebåse fra Abstracta

I et levende kontormiljø kan man have brug for afskærmning, når man skal holde et lille møde eller en uformel samtale. En afskærmning, der med fordel er både visuel og akustisk. Abstracta har udviklet flere båse, der taler ind i dette behov, så du kan indrette kontoret på den mest optimale måde. Mødebokse gør det nemmere at foretage små, effektive møder, og så er de også perfekte til små hyggelige kaffepauser.