Måtter
Bedst sælgende i Måtter

Måtter

Er du også træt af, at din kontorstol glider rundt bag skrivebordet, eller at dine kollegaer glemmer at tørre fødderne af, inden de træder ind på kontoret? Så vil du nok glæde dig over, at vi hos Kontor Syd har et stort udvalg af forskellige måtter.  

Vi har en måtte til enhver lejlighed

På Kontor Syd har vi tre forskellige slags måtter. Både dørmåtter, aflastningsmåtter og arbejdsmåtter. Du kender formentlig til dørmåtten. Den klassiske måtte, som du tørrer dine sko af på, inden du træder ind i de rene kontorlokaler. Men vi tilbyder også måtte, som både er skridsikre og lavet i gummi. Vores aflastningsmåtter er til dig, som står meget op i løbet af en arbejdsdag. Den kan være med til at aflaste ryggen og kan fås i flere forskellige farver, så den passer til lige din smag. Arbejdsmåtten er til dig, som er træt af, at din skrivebordsstol glider rundt bag skrivebordet. Her har vi et stort udvalg af forskellige slags måtter, som både har forskellige tykkelser og funktion, afhængig af dine behov.

Vi hjælper dig med at få et overblik over alle vores måtter

På Kontor Syd lægger vi stor vægt på, at vores kunder let kan finde rundt imellem vores mange forskellige varer. Derfor har vi kategoriseret vores produkter, så du let kan finde netop den måtte, som du har brug for. Til venstre af vores webshop fremgår blandt andet de forskellige kategorier og producenter af måtter. Med et enkelt klik kan du markere det, som er relevant for netop dig.   På den måde kommer kun de produkter, som du skal bruge frem på skærmen, så du ikke skal bruge tid på at kigge alle vores måtter igennem.

Vi går op i høj kvalitet

Du kan være sikker på, at kvaliteten er i top, når du handler hos Kontor Syd. Vi har udvalgt de bedste måtter til dig, som alle er i god kvalitet og kan holde længe. Vi forhandler måtter af Matting AB, Imexpo Nordic ApS og Abena Produktion A/S.

Vi har alt til kontoret

Hos Kontor Syd har vi meget andet end måtter til kontoret. Så mangler du tavler, skrivebordslamper eller el-pærer, så kan du på Kontor Syd samle hele dit indkøb med et enkelt klik. Det har vi gjort for at gøre din ellers travle hverdag mindre hektisk.

Hos Kontor Syd hjælper vi gerne

Hvis du har spørgsmål til, hvilken måtte du skal købe eller til noget andet omkring vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail eller telefon. Så vil vi prøve at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rette produkt.