Laminering
Bedst sælgende i Laminering

Laminering

Laminering beskytter dit arbejde mod snavs, fugt og væske. Og så giver laminering en glansfuld finish, du vil værdsætte højt til fx dit visitkort.

Laminering er kort sagt at varme to stykker plastfolie om et stykke papir. Det er en endegyldig proces, du ikke kan lave om – men som du i langt de fleste tilfælde ikke fortryder.

Laminering er ikke kun oplagt, når du skal lave dit visitkort. Lamineringsmetoden er også brugbar, når du fx skal lave et nyt navneskilt til en medarbejder, hvis du skal lave et sæt ordensregler til personalekøkkenet eller hvis du i en social sammenhæng skal lave et sjovt indslag, der fortjener at blive indrammet.

Find din nye lamineringsmaskine hos Kontor Syd

En lamineringsmaskine er et vigtigt supplement til dit kontor. Den giver dig mulighed for at indramme dine vigtige papirer – og sætte prikken over i’et.

Hos Kontor Syd har vi et bredt udvalg af lamineringsmaskiner, og alt der hører sig til. Du finder lamineringsmaskiner i forskellige prislejer, der dermed også opfylder forskellige behov for laminering. Vi har et stort sortiment af lamineringslommer, der må siges at være en nødvendighed, når du skal laminere. Vores lamineringslommer kommer i forskellige størrelser. Du finder bl.a. lamineringslommer i A4, A3, A5, A6 – og mange flere størrelser. Find alt du skal bruge til laminering hos Kontor Syd.