Tape - lærred, 50mm x 50m, Grå, 1 rulle, Tesa PRO Duct 74613
Varenummer: 74613-00003-00
.
DKK 123,94 / Rulle
DKK 99,15 ekskl. moms
Bedst sælgende i Lærredstape
  • tesa® PRO 74613 Duct Tape

    Professionel reparationstape – den bedste universalhjælper med langvarig klæbekraft.

    Den pålidelige vedhæftning og tilpasningsevne garanterer, at alle dine reparationer bliver udført hurtigt, problemfrit og holdbart. Vores PRO Duct Tape er velegnet til brug på de fleste overflader, uanset om du skal reparere kabler under en maleropgave eller tætne et ødelagt rør. Denne duct tape til almen anvendelse har et klæbemiddel af syntetisk gummi samt bæremateriale af PET. Den perfekte tape i din værktøjskasse, der er nem at rive over med hænderne og altid klar til brug!

    • Den bedste hjælp til alt reparationsarbejde og hurtige løsninger: tesa PRO Duct Tape er hurtig at påføre og nem at rive over med hænderne, mens den samtidig kan bruges både inden- og udendørs.
     tesa PRO Duct Tape er vandafvisende og fungerer endda på lettere ru overflader. Uanset anvendelsen opfylder denne tape enhver håndværkers behov.
    • Designet af tesa PRO Duct Tape gør, at den er nem at rulle ud, mens den tilpasser sig enhver overflade for at sikre problemfri tætning.
    • Denne universal lærredstape er velegnet til forskellige anvendelser såsom reparation, mærkning, fastgørelse, tætning og emballering.

  • Producent Tesa A/S
    Mærke Tesa
    Produktserie PRO Duct
    Model 74613
    Produkttype Tape - lærred
    Antal 1 rulle
    Egenskaber Høj klæbeevne
    Længde 50 m
    Størrelse 50mm x 50m
    Farve Grå
    Materiale PE-film med PET filament
    Antal pr. enhed 6 ruller pr pakke - 24 ruller pr kasse
    Bredde 50 mm
  • Produktbeskrivelse/Brugervejledning